Bezoek Nederland op uw eigen voorwaarden

Als u op zoek bent naar een rustige en stille plek, is Nederland de ideale keuze. De voordeligste keuze is om de trein van Parijs naar Nederland te nemen, een reis van twee en een half uur.

De naam van Nederland

Over de hele wereld worden landen op bijna dezelfde toon uitgesproken. Canada bijvoorbeeld wordt hetzelfde uitgesproken, maar met verschillende accenten. Wat Nederland betreft, heeft bijna iedereen zijn eigen manier om deze naam te spellen, te beginnen met de naam van de mensen die er Nederlands zijn. Dus de Fransen noemen het Nederland, de Ieren noemen het Nederland, de Spanjaarden noemen het Países Bajos, de Italianen noemen het Paesi Bassi, de Vietnamezen noemen het Hà Lan, de Duitsers noemen het Holland, en de Engelsen noemen het Dutch.

Wandelen en fietsen

In Nederland zijn de parken zeer interessant en daarom zijn de mensen erin geïnteresseerd. De eerste bestemming is het eiland Tiengemeten. Het eiland is 10.000 m2 groot en heeft 11 daken. Om het einde van het eiland te bereiken kunt u een fietstocht of een wandeling maken. Koeien en paarden zijn vrij op dit eiland en het zijn zuivere rassen. Het eiland ligt op slechts enkele kilometers van Rotterdam, dat een zeer drukke stad is, maar als je het wilt combineren met natuur, is het eiland perfect. En onderweg passeert u natuurlijk de molens van Kinderdijk, midden in een betoverend landschap.

Interessante activisten in Nederland

Nederland is een land waar regels heel belangrijk zijn, want je mag 's nachts geen herrie schoppen en de wet is daar streng op. Alcohol is pas na 18.00 uur toegestaan, zelfs wijn. We moeten ons niet te veel amuseren met onze camera, want mensen zijn niet zo dol op deze gewoonte. Het ideaal is om elkaar de hand te schudden als je elkaar voor het eerst ontmoet. Nederland is een magisch land voor de Nederlanders, en zij zijn trots op hun land.

Tenslotte moet je altijd vragen voordat je iets doet, en zelfs hun taalgebruik is zeer sterk. Hetzelfde geldt voor de gastronomische kant, die op de traditionele manier moet gebeuren.

M'abonner aux flux amsterdam-ed.eu, amsterdam-ed.eu.

amsterdam-ed.eu